3D Printen algemeen

3D systems koopt The Sugar Lab

3D systems heeft gisteren aangekondigd dat zij  The Sugar Lab hebben overgenomen. The Sugar Lab is een bedrijf dat zich bezig houdt met het 3D pinten van op maat gemaakte 3 dimensionale eetbare voorwerpen van suiker. De voorwaarden waarop The Sugar lab verkocht is, zijn niet bekent.

3D printen heeft veel aandacht gekregen de laatste tijd voor zijn opmerkelijke technologie, en het wordt een heel stuk opmerkelijker met de toevoeging van suiker gebaseerde 3D-printers die met lagen van suiker printen. 3D Systems ‘ heeft eetbare bindmiddelen die volledig voedselveilig zijn. The Sugar Lab, een in Los Angeles gevestigde start-up, print met behulp van 3D Systems ‘Color Jet Printing technologie die is aangepast voor het printen van suiker. De suiker gevulde afdruk bedden leveren prachtig versierd snoepgoed op dat de mogelijk geeft een creatieve wereld van eetbare voorwerpen van suiker te maken voor bruiloft taarten, evenementen, winkels en restaurants.

Gedigitaliseerde voedselbereiding brengt technologie en design bij elkaar. Het printen van voedsel is een hot item en een creatieve ervaring voor de smaakpapillen.

              

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *