3D Printen algemeen3D printers hardware

3D Systems onthult de iSense 3D-scanner voor de iPad

iSense voor iPad
iSense voor iPad

Vandaag heeft 3D systems een nieuwe consumenten scanner gepresenteerd voor de iPad, de iSense ™ 3D-scanner. Deze scanner is geoptimaliseerd voor 3D scannen met je iPad. Gebruikers hoeven de iSense alleen maar te bevestigen op een iPad en de gebruiker kan gewoon rondlopen om objecten of de omgeving te scannen voor 3D printen. De iSense is gemaakt voor 3D systems door Occipital en wordt aangedreven door Structure Sensor -technologie, dezelfde software als de Sense scanner.

” We zijn verheugd om een nieuw en slank  fotografie/scan apparaat naar iPad liefhebbers over de hele wereld te brengen “, zegt Rajeev Kulkarni, General Manager , Consumer Products . ” De iSense heeft de grootste diversiteit in zijn klasse wat betreft scannen en kan alles vastleggen van een heerlijke cupcake tot een full body scan. De verwerking van de beelden gebeurt in seconden, en de iSense wordt geleverd met een krachtige , intuïtieve software die de gebruiker in staat stelt om de scan gemakkelijk te vergrootten of verkleinen door geautomatiseerde tools . ” Ook wordt de gebruiker in staat gesteld om de beelden rechtstreeks te uploaden naar cubify.com.

De iSense zal volledig compatibel zijn met apps ontworpen voor Occipital ’s Structure Sensor.De  iSense is geprijsd op $ 499 en zal beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2014 op Cubify.com en in verkrijgbaar zijn in honderden winkels wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *