3D Printen algemeen

iGo3D opent eerste 3D-print winkel in Duitsland

Op 7 september zal iGo3D de eerste gespecialiseerde winkel voor 3D-printers, scanners, filament en accessoires in Duitsland openen. De winkel voor 3D-printen heeft een oppervlakte van 130 vierkante meter en opent in de Duitse stad Oldenburg.

Ze zullen onder andere merken gaan verkopen en tentoonstellen zoals Ultimaker, Builder, Witbox, 3D Systems, Leapfrog en Felix. Naast filament en 3d scanners van David laserscanner zullen ze ook geprinte producten van Fresh Fiber gaan verkopen in dit assortiment zitten onder andere sieraden, iPad en smartphone cases en 3D geprinte meubels en lampen. Ook is er ruimte voor jonge ontwikkelaars en FabLabs om hun producten te presenteren en om zo feedback te krijgen van potentiële klanten.

de eerste 3D-printing winkel geopend in Duitsland door iGo3DiGo3D is online al het grootste aanspreekpunt voor 3D printen in Duitsland en biedt de grootste selectie van 3D-printers en filament aan in de “Trusted Shops” gecertificeerde online shop . Als onafhankelijke verkoper, zal iGo3D de printer adviseren, die het beste aansluit bij uw behoeften.

De opening van de 3D winkel is de volgende stap in de ontwikkeling van iGo3D en zeer belangrijk om 3D printen onder de aandacht van het grote publiek te brengen. In de winkel kun je je laten informeren over de mogelijkheden van 3D printen en kun je er werkende 3D printers zien. Het aangeboden assortiment zal in de komende maanden uitgebreid worden met nieuwe producten en meer 3D scanners.

De opening van de winkel zal plaatsvinden op 7 september om 14.00 in het centrum van Oldenburg.

Voor meer informatie kunt je terecht op de site van iGo3D.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *