3D Printen algemeen

Je eigen Quadcopter printen met een 3d printer

Tegenwoordig is er voor iedereen wat te vinden op het internet als het gaat om 3D ontwerpen. Voor de liefhebbers van quadcopters zijn er al vele ontwerpen te vinden van 8040 props tot complete quadcopters. Hieronder heb ik een filmpje geplaatst van een quadcopter geprint met een 3D printer.

op-cc3d-004_preview_featured

Zo zijn er voor de kenners van quadcopters ontwerpen te vinden voor de openpilot cc3d. Hiernaast staat een beschermcase voor de cc3d. Ik heb de link naar de download erbij gezet. Deze kun je openen als je op de foto klikt. Bijna alles wat met R/C te maken heeft kun je vinden op het internet. Mocht je een arm hebben gebroken van je quadcopter, hoef je hem niet te bestellen en weken te wachten, maar print je de arm gewoon uit.Wat natuurlijk nog veel leuker is, is om zelf je eigen ontwerp te maken en deze vervolgens uit te printen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mocht je zelf nog leuke ontwerpen tegen komen, er zelf een hebben gemaakt en wil je deze delen, neem dan contact met mij op. Dit kan via info@unifi3d.com of via de contact pagina.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *