3D Printen algemeen

Make: Ultimate Guide to 3D Printing 2014

MakeDe wereld van 3D printers is snel aan het groeien. Er komen steeds meer nieuwe spelers op de markt en hierdoor zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom komt net als vorig jaar MAKE magazine weer met de: Ultimate Guide to 3D Printing. Met reviews van de laatste 3D printers zodat je kan zien welke printer geschikt is voor jouw.

Deze 2de editie van MAKE Ultimate Guide to 3D Printing is er om je te helpen, met het beoordelen van 23 printers die momenteel op de markt zijn. Bij het testen van dit jaar, hebben ze een divers team van deskundige beoordelaars verzameld en de 3D printers grondig getest om vast te stellen welke printers als beste naar voren komen. MAKE heeft zich gericht op de eindgebruikers van de printers en aanbevelingen op basis van doelstellingen, budget, en gebruikers setting. Wil je meer informatie over hoe de printers getest zijn dan kun je hier terecht.

In de uitgave van dit jaar:

  • Beoordelingen van 23 3D-printers
  • 3D scanners en filament extruders
  • Coole, handige, en gespecialiseerde 3D ​​geprinte toepassingen
  • CAD software tutorials

Dit jaar hebben ze de reviews van de zeven printers die als beste naar voren kwamen uit de test online gepubliceerd en ze gaan elke dag een nieuwe review publiceren totdat ze zijn allemaal beschikbaar zijn.

Hieronder heb ik een paar reviews neergezet

1 Prosumer FFF
MAKE vond dat deze machines professionele betrouwbaarheid en robuuste software hebben, goed geschikt voor ingenieurs en ontwerpbureaus.

 

 Makerbot Replicator 2       Ultimaker 2

 

2 SUPRISE HITS

Deze printers maakten een aangename indruk op de testers. De hoge afdrukkwaliteit scheidt hen van de gemiddelde geteste printer.

 

         Felix 2.0                         Ditto+

 

3 “JUST HIT PRINT”

Vind je het niet nodig om groot te printen en heb je geen behoefte om de afdrukkwaliteit te tweaken? Dan zijn deze printers wat voor jou.

UP mini
Cube 2
Afinia
UP plus 2

Voor de rest van de reviews kun je terecht op de website van MAKE magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *