3D Printen algemeen

Microsoft bouwde 75 3D geprint console ontwerpen voor Xbox One

xbox one controller prototypes-580-90Carl Ledbetter, Microsoft’s senior lead Industrial Designer ’s voor de Xbox  Onthulde dat zijn team  75 3D geprint prototypes moest maken voordat Microsoft zich vestigde op het ontwerp van de huidige console. Daarnaast maakten ze ook 100 3D geprinte prototypes voor de Kinetics en meer dan 200 3D geprinte ontwerpen voor gamepad tijdens de ontwikkeling van de Xbox one.

In een recent geplaatst bericht op de website van Microsoft, laat Ledbetter zien hoeveel ideeën  in het ontwerp gaan van een console. “We waren zeer grondig,” zei Ledbetter. “We hebben geprobeerd om grenzen te verleggen, om iets nieuws en innovatief te doen, maar er stond zoveel op het spel dat we ook erg voorzichtig moesten zijn. De reden waarom er zoveel op het spel staat is omdat mensen echt veel om Xbox geven . ”

Het ontwerp proces duurde twee jaar en zijn team tekende en 3D-printte-concept na concept. “We wilden elk onderdeel van wat mensen prettig vinden over Xbox gebruiken en dit versterken,” voegde hij eraan toe, “maar ook zodat het opgaat in de woonkamer -. Om robuust en betrouwbaar in de achtergrond te verblijven, ”

Ledbetter zegt dat de nieuwste console was bedoeld om te voldoen aan wensen van core gamers en Xbox fans, en op hetzelfde moment iets betekenen voor nieuwe gebruikers. Hij legde uit dat de controller, in het bijzonder, het moeilijkste was om te maken. Het bedrijf besteedde $ 100.000.000 aan het creëren van de Xbox One controller, zei Microsoft’s Zulfi Alam in augustus vorig jaar.

“Er was nooit een directe vraag aan ons om de controller beter te maken. Mensen waren een beetje terughoudend, zoals,” We hebben een geweldige controller. Als het niet kapot is, repareer het dan niet ‘”, zegt Ledbetter

“We hadden meer dan 1.000 paar handen die de controllers aan het testen waren in de loop van het ontwerp om ervoor te zorgen dat de triggers goed voelen, de algehele vorm voelt goed en dat mensen de nieuwe controller zou kunnen gebruiken op een manier die zo goed was of beter was dan de oude, “zei Ledbetter. “We hebben gelet op elk detail.”

Zijn favoriete details? “dat zijn de veranderingen die mensen niet gemakkelijk merken,” volgens Ledbetter.

De Xbox One verkocht al meer dan 3 miljoen stuks in 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *