3D Printen algemeen

Nog een kleine 2 weken tot 3DprintNL

 

Op 19 september zal het event 3DprintNL plaatsvinden in Zwolle. De voorbereidingen zijn in volle gang en de plaatsen worden steeds beperkter dus vergeet je niet aan te melden op de site van 3DprintNL

3DprintNL is het grootste event van Noord-Nederland op het gebied van 3D printen. De nieuwste technologieën, toepassingen en technieken; alles rondom 3D printen komt aan bod tijdens dit gratis event dat bestaat uit een beurs en een congres. Het is toegankelijk voor iedereen. Ook als u nog niet thuis bent in de wereld van het 3D printen, is dit de kans om kennis te maken met de techniek van de toekomst.

Maak kennis met leveranciers en de nieuwste technologieën en ontdekt welke materialen en technieken u kunt inzetten om uw producten te maken.

Nieuwe printapparatuur, materialen en toepassingen; welke leveranciers, welke mogelijkheden zijn er, ook voor een beperkt budget? Hobbyisten en studenten kunnen op deze beurs ontdekken op welke manier zij hun ideeën kunnen uitvoeren.

Voor het programma en aanvullende informatie kan je terecht op de site van 3DprintNL

2 gedachten over “Nog een kleine 2 weken tot 3DprintNL

  1. dit is niet, /maar dan ook echt bij lange na niet/ het grootste 3D Print event. Degene die dat schrijft heeft echt geen idee waar die het over heeft

    1. Dag Fred, In het bericht staat ook dat 3DprintNL het grootste evenement is van Noord Nederland en niet “het grootste 3D print event”. Maar welke is het grootste van Nederland dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *