3D Printen algemeen

Ultimaker teams up with Bhold

Er zijn al veel nieuwe manieren om 3D-printen te gebruiken. 3D-printer fabrikant Ultimaker en 3D-print en design bureau BHOLD kondigden een nieuw partnerschap aan. Deze partnerschap maakt het mogelijk dat iedereen op de wereld met een 3D printer een ​​prototype van BHOLD x Ultimaker kan printen en deze te terugsturen met nuttige feedback wat direct invloed zal hebben op het uiteindelijke product design .

bhold-ultimaker-1

BHOLD Labs is een ontwerpbureau gericht op het creeren van user-centric en innovatieve ontwerpen. BHOLD heeft een lijn van 3D geprinte accessoires voor in huis, kantoor en om te reizen. BHOLD labs gebruikt de feedback van de community om een productontwerp te verbeteren door gebruik te maken van de snelheid en flexibiliteit van 3D-printen. BHOLD is het eerste bedrijf dat komt met het “beta-testen” voor fysieke producten. bhold-ultimaker-3

Samen met Ultimaker zal BHOLD beginnen met het beschikbaar maken van de onderstaande digitale 3D-bestanden van de prototypes om thuis te downloaden, 3D printen en testen.

bhold-ultimaker-2

BHOLD’s Susan Taing zegt: “Ik bewonder Ultimaker’s geavanceerde hardware en open source filosofie die hen heeft gemaakt tot een van de sterkste, meest ondersteunende communities in de maker wereld tot nu toe. Ik ben verheugd om het productontwerp van BHOLD mee te nemen naar het volgende niveau door de feedback van de community ”

Ultimaker’s Matthijs van Deugd zegt: “3D-printer eigenaren, of ze nu professioneel, hobbyist of een firsttimer zijn, zijn altijd op zoek naar nieuwe, inventieve manieren om hun 3D-printer te gebruiken. We denken dat dit een uitstekende manier voor hen is om zo interactie te krijgen met de nieuwste 3D-printtechnologie en onze machines. Om zo een nieuw crowdsourced product tot leven te zien komen door hun feedback”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *