3D printers hardware

RetinaKast SLA 3D printer binnenkort op Kickstarter

Binnenkort zal de nieuwe start-up Kast3DP hun project KAST lanceren op kickstarter. De Kast is een stereolithografie 3D Printer die het mogelijk maakt om hoogwaardige 3D-plastic objecten te printen in een aantal uur. Stereolithografie (SLA) is een van de oudste methoden die wordt gebruikt om 3D-geprinte objecten te maken. SLA technologie print 3D-objecten door speciaal plastic vloeistof (fotopolymeer) te verharden met een ultraviolet licht (UV).

kast3d-printer-kickstarter-1

Kast3dp heeft 3ders vandaag laten weten dat ze momenteel bezig met het eerste prototype van de KAST 3D-printer voor massaproductie. Met deze huidige versie is een snelheid mogelijk van 12,7cm per uur, wat 5 tot 12 keer sneller is dan de bestaande desktop SLA/-DLP 3d printers.

 

kast3d-printer-kickstarter-2

De KAST heeft een bouwvolume van 24,6 cm breed met een hoogte van 25,4 cm. Met een resolutie van 96 micron ben je in staat objecten te printen met een gladde afwerking zonder nabewerking.

kast3d-printer-kickstarter-4

Specificaties:

Technologie: RetinaKast SLA
Bouw Snelheid: 12,7cm / u
Laag resolutie: 96 micron
Software: B9-Based Maker
Connectiviteit: Wi-Fi, PC / iOS / Android
Chassis: Aluminium
Ramen: Acryl
Bouw platform: Glas
Gewicht: 8 kg

www.kast3d.com
is van plan om later deze maand een Kickstarter campagne te lanceren voor hun Kast3DP 3D-printer. Op dit moment zijn ze de details met kickstarter aan het uitwerken. Ze hebben al wel laten weten dat de “early adopters” de KAST kunnen steunen/kopen voor $ 999,-. Dit is dan maar weggelegd voor 25 personen en dit zal dan zonder verzendkosten zijn.

kast3d-printer-7

kast3d-printer-kickstarter-5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *