3D print forum

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist registratie.

Pagina's: [1]
Auteur Onderwerp:Welkom
ralph80
Beheerder
Berichten: 17
Permalink
Post Welkom
on: July 22, 2013, 10:11
Quote

Welkom op dit 3D print forum!

Zoals het er nu uit ziet zal in de toekomst in bijna ieder huishouden een 3d printer staan. Ondanks dat de opkomst nu erg hard gaat staat dit nog wel allemaal in de kinderschoenen. Op dit moment komen er steeds meer betaalbare 3D printers en gaat de ontwikkeling hiervan erg hard. Dit is dan ook 1 van de redenen dat ik dit forum heb opgezet. Ik hoop hiermee dat mensen hun ideeën tips en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Ik zelf zal hier natuurlijk een grote steen aan proberen bij te dragen. Daar heb ik zeker wel de hulp van andere geïnteresseerden en experts bij nodig. Hopelijk zul je je dan ook registreren op deze site en deel alles wat je weet over 3d printen of stel hier je vragen over 3d printen.
Op dit moment is het nog vrij rustig op het forum, dus geef het door aan vrienden, kennissen en alle andere mensen die iets willen weten over 3d printen. Hoe meer leden hoe meer kennis.
Heel veel plezier op dit forum

Vriendelijke groet Ralph Pierik

Your only limitation is your own imagination

Gast
Newbie
Berichten: 2
Permalink
Post Re: Welkom
on: August 22, 2013, 18:43
Quote

Dag allemaal mijn naam is Ben. Ik ben nog vrij nieuw in de wereld van 3D printen, maar heb erg veel interesse om er 1 aan te schaffen. Ik heb aardig wat ingelezen maar ben er nog niet helemaal uit. Hopelijk kunnen jullie me hier een beetje bij helpen.

ralph80
Beheerder
Berichten: 17
Permalink
Post Re: Welkom
on: August 22, 2013, 19:09
Quote

Dag Ben, Welkom op dit forum. Ik hoop dat je op dit forum wat meer kennis van 3D printen kan opdoen. Het kiezen van een 3D printer die bij je past is altijd lastig. Je moet met veel dingen rekening houden. Heb je al een idee welke printer je graag zou willen?

Your only limitation is your own imagination

Gast
Newbie
Berichten: 4
Permalink
Post Re: Welkom
on: August 30, 2013, 21:28
Quote

Hey hey allen ,

Ik ben Wesley 32jaartjes jong en kom uit het kleine belgië landje! Het was een droom vanaf ik lucht gevangen had over de komst van 3d printers ! Dus na een tijdje wanneer het iets betaalbaarder was heb ik me er eentje aangeschaft ! Meer bepaald de rapman 3.1 van bits from bites en na enige tijd en veel oefenen kwamen er mooi 3d printjes op deze wereld van me ... Ik vindt het ontzettend leuk en fascinerend en kan naar de machine kijken zoals ik tv zou kijken ! Straffer nog ik vind het veel leuker om naar te kijken hoe de machine werkt , reageert en wat er voor verbetering vatbaar is bv ! Zo ben ik afgestapt van de kapton tape die eigenlijk peperduur is en na enige tijd toch weer vervangen moet worden ! Ik gebruik nu een spiegelglasje en daarop doen we dan haarlak en het resultaat is verbluffend .... het plakt en als je het spiegeltje van je warmtebed afhaalt en laat afkoelen komt het er vlotjes af ook nog 🙂 Mjah dit gaat al meer over men printer dan over mezelf ... maar dat verteld dan ook automatisch weer wat over mezelf dat ik iemand ben die graag het technische aspect naar voor breng en tracht te verklaren en te benaderen 🙂

Voila bij deze hebben jullie een klein beetje kennis genomen van wie ik ben etc ...

Pagina's: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34 ; Pagina geladen in: 0.049 seconden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *